Wij presenteren u

GoesM.A.de Ruijterlaan 22

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
86 m2
Perceeloppervlakte
182 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

De twintiger en dertiger jaren hebben ons veel prachtige woningen en details gebracht. Zo ook deze woning aan de M.A. de Ruijterlaan 22 te Goes! Op loopafstand van het centrum en het centraal station, dicht bij de andere voorzieningen staat deze tussenwoning uit 1925. Het vooraanzicht doet al vermoeden dat hierachter een karakteristieke en sfeervolle woning verschuilt. Denk hierbij aan het prachtige metselwerk en het glas-in-lood van de voorgevel, de ensuite deuren in de woonkamer en de balken in de woonkamer.

De begane grond bestaat uit de lange hal, de ensuite woonkamer en de in 2001 aangebouwde keuken. Boven volgen een drietal slaapkamers en de badkamer. De entree en hal, de voor- en achterkamer en badkamer en toilet zijn dit jaar nog aangepakt en gerenoveerd. Hierdoor ontstaat een goede harmonie tussen het heden en verleden.

Een aantal zaken staan nog op de agenda van de woning om te vernieuwen. Denk hierbij aan een gedeelte van de isolatie, waaronder het enkel glas van de voorkamer, de keuken en het schilderwerk buitenom. Het is dus een woning met veel potentie die met wat werk tot een sfeervol geheel gemaakt kan worden.

Vanuit de lange hal aan de rechterkant van de woning is de woonkamer te bereiken. Dit is een geweldig sfeervolle plek, die wordt versterkt door het prachtige houtwerk van de originele schouw, de recent gelakte balken en de glas-in-loodramen. De voor- en achterkamer worden gescheiden door de originele ensuite deuren met eveneens het glas-in-lood. Hiertussen ligt een klein portaal, waar extra bergruimte is terug te vinden. De achterkamer heeft ook een prachtige schouw en is ook afzonderlijk vanuit de hal te bereiken.

De keuken is in 2001 aangebouwd en is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en oven. De keuken geeft uitzicht over de diepe en groene achtertuin. Vanuit hier is de achtertuin te bereiken.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer is samen met de in 2020 gerenoveerde badkamer aan de achterzijde gelegen. De retro badkamer is voorzien van alle gemakken, met een prachtige douche, bad, tweede toilet en bijpassend wasmeubel. Daarnaast is er hier plaats voor de witgoedapparatuur. Slaapkamers drie en vier zijn aan de voorzijde gelegen. Via een vlizotrap vanaf de overloop is de bergzolder te bereiken.

De woning ligt op een perceel van 182 m2 eigen grond. De diepe achtertuin van circa 18 meter biedt volop mogelijkheden. Door deze prachtige lengte en de vrije ligging is er altijd een plek om van de zon te kunnen genieten. Achterin is er een vrije achterom gelegen.

Kortom, een authentieke, ruime en veelzijdige woning op loopafstand van het bruisende centrum in Goes met al haar gezellige restaurants, bars en winkels. En ook met de auto bent u binnen 5 minuten op de A58 om vervolgens binnen een uur in de Randstad komen.

Benieuwd geworden door de foto’s en de tekst? Wij verwelkomen u graag aan de M.A. de Ruijterlaan 22!

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: tussenwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1925
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 86 m2
  • Perceeloppervlakte: 182 m2
  • Inhoud: 317 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Voorzieningen: tv kabel

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 16 m2
  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image