Wij presenteren u

KortgeneBotterlaan 81

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
132 m2
Perceeloppervlakte
599 m2
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Vrijstaande woning gebouwd op eigen grond met een prachtig uitzicht op het Veerse Meer en een aanlegsteiger (zie onderstaande note) op korte afstand van het huis.

U vindt deze aantrekkelijke woning bij het gezellige dorpje Kortgene (12 km van de stad Goes) op het voormalig eiland Noord-Beveland. Noord-Beveland heeft de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Daar te kunnen wonen betekent elke dag vakantie.

In de rustige, parkachtige omgeving van buitenwijk “Het Veerse Meer I”, direct in de nabijheid van de jachthaven Delta Marina biedt BOOT makelaars een mooie vrijstaande woning met carport te koop aan.

Het object is gunstig gelegen op een royaal perceel eigen grond van bijna 600 m2. Vanuit de woonkamer en het terras (circa 35m2) heeft u aan de voorzijde een prachtig uitzicht op het Veerse Meer en aan de achterzijde over het polderlandschap van Noord-Beveland. Rondom de woning is een royale tuin met blokhut en parkeermogelijkheid op eigen terrein.

De indeling is als volgt: via een stalen wenteltrap kunt u direct vanuit de tuin het riante terras (pal zuid!) op de verdieping bereiken.

Op de begane grond komt u binnen in de hal met trapopgang, toilet, meterkast, en bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine etc. Vanuit de hal heeft u toegang tot de gang, met aansluitend de hoofdslaapkamer met garderobekamer, inloopkast, badkamer met ligbad, wastafelmeubel en wandcloset.

Verder vindt u er een prima logeerkamer (thans kantoorruimte) en een kleinere logeerkamer c.q. kastenkamer.

De verdieping bestaat uit de woonkamer (voorzien van pvc vloerbedekking) met schuifpui naar een groot terras.
Vanuit deze woonkamer en ook vanaf het terras heeft u een magnifiek uitzicht op het Veerse Meer, terwijl u aan de andere zijde uitkijkt over de Noord Bevelandse landerijen.

Verder bevat de woonkamer een open keuken in U opstelling, compact maar van alle gemakken voorzien met o.a. provisiekast, koelkast, combimagnetron, inductiekookplaat, vaatwasser en schouwmodel afzuigkap.

Algemeen: Er is centrale verwarming d.m.v. radiatoren en een HR combiketel (Bosch 2003). Op het dak liggen 10 zonnepanelen! Er is aandacht besteed aan onderhoudsarme materialen, waaronder trespa boeiboorden, kunststof kozijnen (in houtnerf motief) en ramen met dubbel glas HR.

Het bestemmingsplan laat ruimte voor zowel permanente als recreatieve bewoning.

Note: bij het object behoort een eigen aanlegsteiger die slechts op zeer korte afstand is gelegen in het Veerse Meer. Het gedeelte water van het Veerse meer waarin deze steiger is gelegen, wordt gehuurd van de Rijksoverheid. De overdacht van de huurovereenkomst van dit water is dan ook onder voorbehoud van goedkeuring door Rijksvastgoeddienst.
De kosten voor de huur van dit water bedragen ongeveer € 315,– inclusief BTW per jaar.

Kortom: Een zeer aantrekkelijk aanbod om uw droom, van wonen met uitzicht op het Veerse Meer, te verwezenlijken.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: vrijstaande woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1972
  • Soort dak: lessenaardak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 132 m2
  • Perceeloppervlakte: 599 m2
  • Inhoud: 471 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Voorzieningen: buitenzonwering, tv kabel, schuifpui, rookkanaal

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 35 m2
  • Tuin: tuin rondom

Garage

  • Soort garage: carport, geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image