Wij presenteren u

ColijnsplaatZuid-Kerkstraat 20

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
78 m2
Perceeloppervlakte
426 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Aan de Oosterschelde, in het gezellige dorpje Colijnsplaat mogen wij u deze leuke, jaren twintig tussenwoning met riante achtertuin aanbieden voor een scherpe vraagprijs! De woning, gebouwd rond 1928, aan de Zuid-Kerkstraat 20 heeft recentelijk een opknapbeurt gehad waarbij het schilder- en stucwerk flink is aangepakt.

Het geheel staat op een tweetal percelen van gezamenlijk 426 m2 eigen grond. Achter op het perceel staat de houten garage, met toegang vanaf de Ringweg. De tuin heeft een geweldige diepte en is pal op het zuiden gelegen en staat daarmee garant voor woongenot!

De hal aan de voorzijde geeft toegang tot het toilet, de meterkast en vervolgens de woonkamer. De sfeervolle woonkamer heeft een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde. Via de schuifpui is de achtertuin te bereiken. De vloer van de woonkamer is van beton.

De eenvoudige keuken volgt vanuit de woonkamer in de rechterhoek en is voorzien van een gaskookplaat, oven en afzuigkap. Aansluitend is middels een halletje, met een achterdeur naar de tuin, de badkamer te bereiken. Deze is voorzien van de wasmachineaansluiting, douche en wastafel.

Middels een deur in de woonkamer is de trap naar de eerste verdieping te bereiken. De overloop geeft toegang aan een tweetal slaapkamers en de Cv-ketel uit 2014 hangt hier. De ouderslaapkamer ligt aan de linkerkant van de woning en geeft ook toegang tot de tweede badkamer. Deze ruimte bestaat uit een wastafel en bad.

De zeer diepe achtertuin van maar liefst 41 meter lang is gelegen op het zuiden en biedt veel ruimte tot mogelijkheden. Denk aan een terras, mooie vijver of moestuin! Eén ding is zeker hier kan optimaal van de zon genoten worden.

In de achtertuin is ook de houten garage gelegen. Deze biedt genoeg ruimte voor een auto en is daarnaast ook ideaal als berging. De garage is via de Ringweg te bereiken. De tuin is ook bereikbaar via de vrije achterom.

Colijnsplaat is een gezellig dorpje gelegen aan de Oosterschelde. Ondanks het geringe inwoneraantal is dit geliefde dorpje op Noord-Beveland steeds meer in trek. Zeker de jachthaven en de restaurants in het dorp maken het dorp populair. Op een klein kwartiertje rijden zijn Goes en Zierikzee te bereiken. Ook de uitvalswegen naar de grotere steden als Rotterdam en Antwerpen zijn goed te bereiken.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: tussenwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1928
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 78 m2
  • Perceeloppervlakte: 426 m2
  • Inhoud: 225 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Voorzieningen: buitenzonwering, tv kabel

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin

Garage

  • Soort garage: vrijstaand hout
  • Voorzieningen: voorzien van elektra

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image