Wij presenteren u

GoesLeliestraat 19

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
124 m2
Perceeloppervlakte
172 m2
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Verrassend ruime gezinswoning met zonnige tuin en garage (optioneel).

U vindt deze goed onderhouden woning in de populaire bloemenbuurt, in het centrum, dicht bij de historische Veste en met alle voorzieningen, waaronder diverse scholen, op loopafstand.

Deze fraaie, karakteristieke woning is onder meer voorzien van vier slaapkamers, een nette badkamer, praktische bijkeuken en mooie woonkamer met een prettige lichtinval. Er is een zonnige tuin (zuid-west) met aangebouwde berging en veranda, afsluitbare poort en vrije achterom.

De indeling is als volgt:

U parkeert er met vergunning in de straat. Via het pad door de verzorgde voortuin bereikt u de entree. Hier valt u direct op dat het schilderwerk vakkundig is uitgevoerd!. Vervolgens komt u binnen in een karakteristieke gang met meterkast, trapopgang, keldertje en toilet.

De woonkamer is een heerlijke doorzon woonkamer die opvallend breed is. De prettige lichtinval en de fijne plafondhoogte geven u direct een goed gevoel.

Er is een gesloten keukenruimte met een nette inbouwkeuken. Deze heeft een plezierige werkhoogte en is voorzien van 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. Bijzonder praktisch is de aangrenzende bijkeuken. U vindt hier de aansluitingen voor witgoed en de achterdeur. Vanuit de bijkeuken heeft u tevens toegang tot de aangebouwde berging.

Op de 1e verdieping is de overloop. Deze geeft toegang tot 3 mooie slaapkamers (plus een 4e kamertje wat een doorloopkamertje is) en een ruime badkamer. Kenmerkend voor dit woningtype zijn de ingebouwde kasten op de slaapkamers. De badkamer is voorzien van een prima opstelling met 2e toilet, ligbad en wastafelmeubel.

Een vaste trap brengt u op de 2e verdieping. Hier heeft u een ruime overloop met c.v. ketelopstelling, heel veel opberg mogelijkheden in de knieschotten en een erg fijne 4e (slaap)kamer met dakvensters zodat er voldoende lichtinval is.

Overig:
De zonnige achtertuin op het zuidwesten is voorzien van een vrije achterom en een erg leuke veranda. Er is een onderhoudsvriendelijke achtertuin en een verzorgde voortuin.

Algemeen:
Goed onderhouden. Warm water en centrale verwarming via een c.v.-combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2015). De woning is voorzien van radiatoren. Er is muur-vloer en dakisolatie, dubbel glas en diverse rolluiken. 6 Stuks zonnepanelen zorgen voor een aantrekkelijke reductie op de energiekosten.

Garage:
Een op zeer korte afstand van de woning gelegen garagebox wordt optioneel te koop aangeboden. Koopsom € 19.000,– k.k. (Leliestraat 3 C).

Kortom: een geweldig aantrekkelijk en leuk huis op een al even aantrekkelijke locatie!

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: tussenwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1948
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 124 m2
  • Perceeloppervlakte: 172 m2
  • Inhoud: 441 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Voorzieningen: buitenzonwering, rolluiken

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 9 m2
  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: garagebox

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image