Wij presenteren u

KortgenePerenlaan 2

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
89 m2
Perceeloppervlakte
605 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Volledig gemoderniseerde, geheel gelijkvloerse bungalow met een perfecte indeling. Gelegen op prachtig perceel eigen grond en op een heerlijk rustige plek aan een niet doorgaande laan van bungalowwijk “De Boogerd”.

“De Boogerd” is een groene oase op loopafstand van het dorp Kortgene, het Veerse Meer en de jachthaven. Uitgestrekte natuur, watersport, maar ook gezellige drukte in het dorp ’s zomers en de jachthaven van Kortgene zijn alle binnen handbereik. Kortgene kent een uitstekend voorzieningen niveau. Stedelijke voorzieningen zijn er binnen een straal van 12 kilometer in gezellige stadjes als Goes en Zierikzee.

De indeling is als volgt:
Bij aankomst parkeert u er gemakkelijk met meerdere auto’s op eigen terrein. U ziet in één oogopslag dat alles er keurig verzorgd uitziet. Via de overdekte entree komt u binnen in de fraaie hal met meterkast, toilet en garderobekast.

Rechts van de hal is de woonkamer. Deze is heerlijk licht en biedt u een fantastisch uitzicht op de riante tuin. De haardpartij (op gas) is er een gezellig element en via de tuindeuren heeft u direct toegang tot het grote tuinterras.

De halfopen woonkeuken kunt u eventueel afsluiten van de woonkamer met 2 tussendeuren. U vindt er een prachtige luxe hoekopstelling voorzien o.a. zaken als een cooker, stoomoven, combi-oven en inductiekookplaat.

Links van de hal zijn 2 mooie slaapkamers, een nette werkkamer en een schitterende badkamer met (groot) ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.

Heel praktisch is de bevloerde en keurig afgewerkte (opberg)zolder die u kunt bereiken met een vlizotrap vanuit de hal. Het zelfde geldt voor de speciale afsluitbare ruimte voor de wasmachineaansluiting. Deze bereikt u eveneens vanuit de hal.

In de aangebouwde garage past uw auto en dan is er nog ruimte genoeg voor de fietsen. Naast het huis is extra ruimte voor de stalling van caravan of boot.

Rondom de woning ligt een riante tuin met grote terrassen en gazon. Uw privacy is er perfect. Evenals de bezonning. Net zo praktisch als verrassend is de vrijstaande houten blokhut. Deze is geheel geschikt gemaakt voor het ontvangen van logees. U treft er o.a. een eigen toilet.

De woning verkeert in een prima staat van onderhoud en wordt centraal verwarmd middels een Nefit H.R. combi ketel uit 2016, waarbij de begane grond is voorzien van vloerverwarming die per vertrek met een thermostaat apart is in te stellen. Er is muur- en dakisolatie alsmede dubbel glas en zonwering. Tevens is de woning voorzien van 12 zonnepanelen. Ook is een waterontharder geïnstalleerd (wat u heel veel poetswerk scheelt in de badkamer)

Kortom: een woning waar u al heel lang naar op zoek bent, maar eigenlijk nergens tegenkomt.

Geïnteresseerd? aarzel daarom niet, maak uw droom werkelijkheid en neem contact op met BOOT makelaars. Wij helpen u graag en met plezier.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: vrijstaande woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1970
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 89 m2
  • Perceeloppervlakte: 605 m2
  • Inhoud: 444 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Voorzieningen: buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 2 m2
  • Tuin: tuin rondom

Garage

  • Soort garage: aangebouwd steen
  • Voorzieningen: voorzien van elektra

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image