4 TIPS VOOR WONINGZOEKENDEN

Het kan zomaar gebeuren. Terwijl u geniet van een wandeling door de wijk of onderweg bent naar uw werk ziet u daar ineens uw droomwoning. Het klopt helemaal. En… het staat nog te koop ook! Eénmaal thuis (of op het werk) aangekomen gaat u natuurlijk gelijk online op onderzoek uit. De prijs, het aantal kamers, de afwerking van het huis, alles lijkt te kloppen. Vlug belt u de makelaar. En dan ontdekt u dat u niet de enige bent die een oogje heeft op deze leuke woning. Sterker nog: de eerste kijkers hebben het huis al bezocht en ze zijn net zo enthousiast als u. Ze brengen dan ook meteen een bod uit en de woning wordt verkocht. Helaas. Nét te laat.

De Zeeuwse woningmarkt is de afgelopen maanden sterk aangetrokken. Dat is ook goed terug te zien in ons sterk wisselende woningaanbod. Zeker de mooie woningen met een goede prijs worden snel verkocht. Gunstig voor de verkoper, maar voor u als woningzoekende pakt het vaak minder positief uit. Ook de komende periode verwacht BOOT Makelaars dat de woningmarkt blijft aantrekken. Daarom geven we u graag 4 praktische tips waarmee u kunt voorkomen dat uw droomwoning straks (weer) aan uw neus voorbij gaat!

 1. Een kopje koffie!
  Kom gerust eens op de koffie bij BOOT Makelaars om uw woonwensen te delen. U hoeft namelijk écht niet alleen een afspraak met ons te plannen wanneer u uw woning wilt verkopen of een woning uit ons aanbod wilt kopen. We zijn een persoonlijke makelaar en zetten ons graag in voor u. Door uw woonwensen met ons te delen kunnen wij namelijk ook een oogje voor u in het zeil houden. Zodra er ergens een woning vrijkomt die past bij uw woonwensen, krijgt u meteen van ons een belletje. Tja, een kopje koffie. Zo simpel kan een eerste stap dus zijn.
 2. Huiswerk (ofwel: werk aan uw huis)
  Eerlijk is eerlijk. Het is niet ons meest favoriete onderdeel, maar wel heel belangrijk als u uw droomwoning wilt vinden: maak uw huiswerk. Zet uw woonwensen eens op papier. Waar moet u droomwoning aan voldoen? Op welke locaties wilt u wonen? Het is altijd handig dit lijstje paraat te hebben, zodat u –wanneer dat nodig is- nog sneller kunt beslissen.
 3. Check de financiën
  Hoewel emoties een grote rol spelen bij het vinden van uw woning, zijn de cijfertjes ook niet onbelangrijk. Laat u vooraf goed informeren over uw financiële mogelijkheden. Wanneer u precies weet wat uw budget is, weet u ook precies op welke woning u wel (of juist niet) kunt reageren.
 4. Volg ons op facebook
  Op onze Facebook-pagina tonen we onze volgers (vaak) als eerst het mooiste woningaanbod van Goes en Noord-Beveland. Door ons te volgen op Facebook ziet u dus als eerst het nieuwe woningaanbod van BOOT Makelaars voorbijkomen. En dat is natuurlijk erg handig wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning. Nog een kleine tip: vergeet niet gelijk even uw eigen voorkeursinstellingen aan te passen. In dit filmpje tonen we graag hoe u dat kunt aanpassen.

Dat waren ze! De 4 praktische tips voor het vinden van uw droomwoning.
Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Wilt u meer weten over onze diensten?
Stuur ons dan gerust een e-mail!

Arjan