Wij presenteren u

YersekeVierstraat 8

€ 295.000,- k.k.

Kenmerken

Woonoppervlakte
129 m2
Perceeloppervlakte
67 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Sinke Komejan mag namens haar opdrachtgever dit woon-winkelpand met diverse gebruiksmogelijkheden in het centrum van Yerseke te koop aanbieden.

Het betreft een veelzijdig object met mogelijkheden om als kantoor, praktijkruimte of volledig als woonhuis te gebruiken. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van de vergeven vergunning voor het juridisch afsplitsen van de 1e verdieping zodat deze gebruikt kan worden als appartement met separate opgang. Hierdoor is het mogelijk om de begane grond als winkel, kantoor of als appartement te gebruiken dan wel te verhuren. Het geheel als woonhuis gebruiken zonder juridische afsplitsing blijft uiteraard ook tot de mogelijkheden behoren.

Het geheel is gelegen op een perceel van 67 m2 en beschikt in totaal over 129 m2 GBO (woon)oppervlakte. Het pand is de laatste jaren netjes onderhouden en gemoderniseerd. Zo zijn er diverse renovatiewerkzaamheden verricht waaronder een vernieuwde groepenkast, stucwerk, vernieuwde riolering, vlonders, balustrade, cv-ketel (2021) en schilderwerk.

In het kort:
– Vierstraat 8, 4401 EA Yerseke
– Vraagprijs € 295.000,- k.k.
– Bouwjaar: 1930, diverse renovatiewerkzaamheden verricht in 2021
– Beschikbaar per 1 september 2023 (momenteel verhuurd)
– Perceel: 67 m2
– Gebruiksoppervlak: 129 m2 GBO, inhoud ca. 392 m3.

Locatie:
Yerseke is een dorp gelegen aan de Oosterschelde in de gemeente Reimerswaal. Het dorp heeft ongeveer 6.970 inwoners en staat vooral bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Er komen wekelijks vele toeristen naar Yerseke voor rondleidingen over de oesterputten, de jachthavens en het eten van de visspecialiteiten in één van de vele restaurants.

Het object ligt nabij de dorpskern van Yerseke. Hier bevinden zich diverse voorzieningen waaronder een ambachtelijke bakker, de supermarkt, slager, bloemenzaak, diverse restaurants en cafés, tal van leuke winkels en het Oosterschelde Museum. Elke vrijdag vindt er een weekmarkt plaats op het Kerkplein en de Paardenmarkt. Parkeren is gratis in Yerseke.

Yerseke is gelegen nabij de Rijksweg A58 en wordt bereikt via de provinciale wegen N670 en N673. Er is een busverbinding waar dagelijks bussen naar Goes en naar het treinstation Kruiningen-Yerseke rijden.

Kenmerken:
Inhoud : ca. 392 m3
Perceel : 67 m2
Gebruiksoppervlakte : ca. 129 m2
Bouwjaar : 1930

Bestemming:
Het object is valt onder het bestemmingsplan ‘Yerseke’ welke sinds 27 januari 2015 geheel onherroepelijk in werking is. De bestemming is centrum en deze gronden zijn onder andere bestemd voor:
– detailhandel;
– bedrijven uit categorie A en B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’;
– dienstverlening;
– horecabedrijven behorende tot ten hoogste categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten;
– kantoren;
– maatschappelijke voorzieningen;
– praktijkruimten;
– wonen in een woning, al dan niet met aan-huis-gebonden-beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten.

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Bodeminformatie:
Bij het Bodemloket of Nazca4u zijn geen bijzonderheden voor deze locatie beschikbaar over bodemverontreiniging/of sanering.

Fiscaal:
Bij aankoop voor privé-woondoeleinden zal de koopsom worden belast met 2% overdrachtsbelasting mits geen gebruik kan worden gemaakt van de startersvrijstelling. Met startersvrijstelling is de overdrachtsbelasting 0%.
Indien het object voor zakelijk doeleinden wordt aangekocht, zal de koopsom belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om de panden te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Overdracht

 • Koopprijs: € 295.000,- k.k.
 • Aanvaarding: in overleg
 • Woning financieren:

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1930
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 129 m2
 • Perceeloppervlakte: 67 m2
 • Inhoud: 392 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 2

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image