Wij presenteren u

YersekeVierstraat 8

€ 295.000,- k.k.

Kenmerken

Woonoppervlakte
129 m2
Perceeloppervlakte
67 m2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Investment memorandum bestaande uit verhuurd woon-winkelpand aan de rand van het centrum van Yerseke.

Het pand is opgesplitst in een commerciële ruimte op de begane grond en een bovenwoning op de verdieping. Het gehele pand is verhuurd aan eenzelfde huurder voor bepaalde tijd tot 1 september 2023. De jaarlijkse netto huuropbrengst bedraagt momenteel € 14.584,80.

Door het brede bestemmingsplan in combinatie met de uitstekende locatie en het contract voor bepaalde tijd is het een pand met veel mogelijkheden. Er is een vergunning voor het ontwikkelen van het pand om commerciële ruimte om te bouwen naar een appartement. De bovenwoning krijgt dan een aparte opgang.

Het pand is de laatste jaren netjes onderhouden en gemoderniseerd. Zo zijn er diverse renovatiewerkzaamheden verricht waaronder een vernieuwde groepenkast, stucwerk vernieuwd, betonvloer, riolering, vlonders, balustrade, cv-ketel (2021) en schilderwerk.

In het kort:
– Vierstraat 8, 4401 EA Yerseke
– Verhuurd woon-winkelpand
– Diverse renovatiewerkzaamheden zijn recent uitgevoerd
– Vraagprijs € 295.000,- k.k.
– Netto huuropbrengst € 14.584.80 per jaar
– Huurcontract voor bepaalde tijd tot 1 september 2023
– Vergunning voor de herontwikkeling van de commerciële ruimte is verleend
– Foto’s van het object zijn geüpload in de dataroom.

Locatie:
Yerseke is een dorp gelegen aan de Oosterschelde in de gemeente Reimerswaal. Het dorp heeft ongeveer 6.970 inwoners en staat vooral bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Er komen wekelijks vele toeristen naar Yerseke voor rondleidingen over de oesterputten, de jachthavens en het eten van de visspecialiteiten in één van de vele restaurants.

Het object ligt nabij de dorpskern van Yerseke. Hier bevinden zich diverse voorzieningen waaronder een ambachtelijke bakker, de supermarkt, slager, bloemenzaak, diverse restaurants en cafés, tal van leuke winkels en het Oosterschelde Museum. Elke vrijdag vind er een weekmarkt plaats op het Kerkplein en de Paardenmarkt. Parkeren is gratis in Yerseke.

Yerseke is gelegen nabij de Rijksweg A58 en wordt bereikt via de provinciale wegen N670 en N673. Er is een busverbinding waar dagelijks bussen naar Goes en naar het trein station Kruiningen-Yerseke rijden.

Kenmerken:
Inhoud : ca. 392m3
Perceel : 67 m2
Gebruiksoppervlakte : ca. 129m2
Bouwjaar : 1930

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Bodeminformatie:
Bij het Bodemloket of Nazca4u zijn geen bijzonderheden voor deze locatie beschikbaar over bodemverontreiniging/of sanering.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal bij een eigendomsoverdracht in 2022 belast worden met 8% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om de panden te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Overdracht

 • Koopprijs: € 295.000,- k.k.
 • Aanvaarding: in overleg
 • Woning financieren:

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1930

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 129 m2
 • Perceeloppervlakte: 67 m2
 • Inhoud: 392 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 1

Buitenruimte

 • Tuin: zonneterras

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image