Wij presenteren u

YersekeVierstraat 8 .

€ 1.450,- per maand

Kenmerken

Woonoppervlakte
129 m2
Perceeloppervlakte
67 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Sinke Komejan mag namens haar opdrachtgever dit woon-winkelpand met diverse gebruiksmogelijkheden in het centrum van Yerseke te huur aanbieden. Het gaat om een tijdelijk leegstandscontract van twee jaar. Het pand is beschikbaar vanaf 1 september 2023.

Het betreft een veelzijdig object met mogelijkheden om als kantoor, praktijkruimte of volledig als woonhuis te gebruiken. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van de vergeven vergunning voor het juridisch afsplitsen van de 1e verdieping zodat deze gebruikt kan worden als appartement met separate opgang. Hierdoor is het mogelijk om de begane grond als winkel, kantoor of als appartement te gebruiken. Het geheel als woonhuis gebruiken zonder juridische afsplitsing blijft uiteraard ook tot de mogelijkheden behoren.

Het geheel is gelegen op een perceel van 67 m2 en beschikt in totaal over 129 m2 GBO (woon)oppervlakte. Het pand is de laatste jaren netjes onderhouden en gemoderniseerd. Zo zijn er diverse renovatiewerkzaamheden verricht waaronder een vernieuwde groepenkast, stucwerk, vernieuwde riolering, vlonders, balustrade, cv-ketel (2021) en schilderwerk.

In het kort:
– Vierstraat 8, 4401 EA Yerseke
– Huurprijs € 1.450,- exclusief servicekosten
– Bouwjaar 1930, diverse renovatiewerkzaamheden verricht in 2021
– Beschikbaar per 1 september 2023
– Perceel 67 m2
– Gebruiksoppervlak 129 m2 GBO, inhoud ca. 392 m3.

Locatie:
Yerseke is een dorp gelegen aan de Oosterschelde in de gemeente Reimerswaal. Het dorp heeft ongeveer 6.970 inwoners en staat vooral bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Er komen wekelijks vele toeristen naar Yerseke voor rondleidingen over de oesterputten, de jachthavens en het eten van de visspecialiteiten in één van de vele restaurants.

Het object ligt nabij de dorpskern van Yerseke. Hier bevinden zich diverse voorzieningen waaronder een ambachtelijke bakker, de supermarkt, slager, bloemenzaak, diverse restaurants en cafés, tal van leuke winkels en het Oosterschelde Museum. Elke vrijdag vindt er een weekmarkt plaats op het Kerkplein en de Paardenmarkt. Parkeren is gratis in Yerseke.

Yerseke is gelegen nabij de Rijksweg A58 en wordt bereikt via de provinciale wegen N670 en N673. Er is een busverbinding waar dagelijks bussen naar Goes en naar het treinstation Kruiningen-Yerseke rijden.

Bestemming:
Het object is valt onder het bestemmingsplan ‘Yerseke’ welke sinds 27 januari 2015 geheel onherroepelijk in werking is. De bestemming is centrum en deze gronden zijn onder andere bestemd voor:
– detailhandel;
– bedrijven uit categorie A en B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’;
– dienstverlening;
– horecabedrijven behorende tot ten hoogste categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten;
– kantoren;
– maatschappelijke voorzieningen;
– praktijkruimten;
– wonen in een woning, al dan niet met aan-huis-gebonden-beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten.

Verhuur procedure
Indien u in aanmerking wilt komen voor het huren van dit object, dan kunt u een huur-aanvraagformulier aanvragen via goes@sinke.nl of telefonisch via (0113) 25 10 00.

Bezichtigingen vinden plaats na goedkeuring van het huur-aanvraagformulier (met bijlagen) door verhuurder.

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijlagen worden in behandeling genomen.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Overdracht

 • Huurprijs: € 1.450,- per maand
 • Aanvaarding: in overleg
 • Woning financieren:

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1930
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 129 m2
 • Perceeloppervlakte: 67 m2
 • Inhoud: 392 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 2

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image