SAMEN STAAN WE STERK(ER) IN HEEL ZEELAND

Noord- en Zuid-Beveland kennen we op ons duimpje. Maar Zeeland heeft natuurlijk meer te bieden en daarom werken we graag samen. Met Sinke Komejan en Makelaarskantoor Zwaan staat BOOT Makelaars nu nóg sterker. Dit zorgt voor uitbreiding van ons werkgebied en dienstverlening. Met deze samenwerking hebben we alles in huis wat u nodig heeft bij de (ver)koop van uw woning!

WE VERTELLEN U GRAAG OVER DE 4 WAPENFEITEN VAN ONZE SAMENWERKINGEN

icon

1. Groot bereik

Van Noord- en Zuid-Beveland tot bijna heel Zeeland! Waar we het eerst deden met onze eigen klantenkring, benutten we nu ook het netwerk van onze partners!

icon

2. Hoge kwaliteit

Samenwerken = krachten bundelen. Met expertise op alle vlakken zorgen wij gegarandeerd voor een dienstverlening die helemaal past bij uw wensen.

icon

3. Overal bereikbaar

Begonnen in Goes en Kortgene. Inmiddels bereikbaar in heel de provincie. Dat kan als onderdeel van de grootste en meest betrouwbare partij in de regio!

icon

4. Alles in huis

Verkopen, kopen én financiering onder één dak. Ook dat is een groot voordeel! Bij alle huisgerelateerde zaken bent u bij ons het juiste adres.

VERKOPEN OP VIER PLATFORMS TEGELIJK?

Meer over verkopen
Banner image
Banner image

Sinke Komejan Makelaars

Al bijna 60 jaar een gerenommeerde partij in Zeeland! Met locaties in Goes, Middelburg en Zierikzee is Sinke Komejan overal in het Zeeland vertegenwoordigd. Kennis van de Zeeuwse woningmarkt gegarandeerd! Met expertise in makelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties, is Sinke Komejan een allround dienstverlener voor zowel de particulier als zakelijke partner! Kortom: een prachtige partner om mee samen te werken!

Banner image

Makelaarskantoor Zwaan

Walcheren is hét werkgebied van Makelaarskantoor Zwaan. Al jaren bedienen ze vanuit het kantoor in Koudekerke alle dorpen en steden in de regio. En dan niet alleen de huidige inwoners. Ook voor toeristen is dit mooie stukje Zeeland een geliefde plek. Makelaarskantoor Zwaan heeft daarom een veelzijdig aanbod van permanente woningen én recreatiewoningen. Daarbij zijn ze een stabiele partner in aankoopbegeleiding en taxaties. Ook hiermee hebben we dus een fijne samenwerkingspartner te pakken!

Banner image

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars

Voor het aankopen, verkopen, huren of verhuren van commercieel vastgoed is een makelaar die alles weet op het gebied van vastgoed een must. De bedrijfsmakelaars van Sinke Komejan hebben alle kennis in huis. Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat is waar u bij Sinke Komejan op kunt rekenen. Dat geldt ook voor onze kwalitatief hoogstaande taxaties. Zakendoen? Maak kennis met Sinke Komejan bedrijfsmakelaars

SAMENWERKEN MET BOOT MAKELAARS?

Neem contact op
Banner image